Het was, is en zal altijd mijn drijfveer én passie zijn om een juiste en duurzame match te realiseren tussen vraag en aanbod op het gebied van employability.

Ik ben dan vooral gefocust op de sterke kanten en talenten van mijn kandidaten, zonder verbeterpunten te schuwen en uit te spreken. Integendeel: ik verbind beide. Met humor, rust, doorvragen én mijn aanpak die is gericht op de langere termijn en toekomst behaal ik meestal mooie resultaten. En wederom voor beide partijen. Voor werkgever én werknemer. Voor beiden ben ik een betrouwbaar businesspartner, interviewer en nátuurlijk een gelijkwaardig sparrings- en gesprekspartner. 

Recruitmentsystemen

PeopleXS, Carerix, Kenexa, Taleo, Connexys

Contact

Focus Employability Services
Groot Hertoginnelaan 54
1405 EG Bussum 

nicole@focusrs.nl
M: 06 – 251 97 268 

info

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
Noloc lidnr. 8388

KVK 32106403
BTW NL001678807B15